Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Kitap Yardımı

Geçtiğimiz günlerde ilk etkinliğini gerçekleştiren Matematik Topluluğu, etkinlik sırasında duyurusunu yaptığı Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kitap yardımı etkinliğini gerçekleştirdi.

26 Şubat Çarşamba günü Bölüm Başkanı Prof.Dr. Figen Öke, Başkan yardımcımız İlker Şahin, Matematik Topluluğu danışmanı Arş. Gör. Yasemin Işık topluluk üyeleri ile beraber liseye giderek kitapları teslim etti. Lise müdürü Şenel Atılgan topluluğumuza teşekkürlerini sundu ve lisenin durumu hakkında bilgiler verdi. Ardından öğrencilerin eğitim gördüğü atölyeleri ziyaret ederek oradaki ders veren hocalardanda derslerin işleyişi hakkında bilgi edinildi.

Etkinlikte desteğini esirgemeyen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu içerik 26.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 543 kez okundu.