Matematik Bölümü’nde “2. Kariyer Günü Etkinliği” Düzenlendi

Resim

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Topluluğu (TÜMATT) 22 Mayıs 2022 tarihinde Kariyer günleri projesi adı altında, online olarak 2. Kariyer gününü gerçekleştirdi. Bu etkinliğe Trakya Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan ve değişik alanlarda görev yap konuklar katıldı. Açılış konuşması Bölüm Bşk. Prof. Dr. Figen Öke tarafından yapılan etkinliğe ilk konuk olarak Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü’nde lisans, yüksek lisans ve doktorasını tamamlayıp kariyerine Anadolu üniversitesinde öğretim üyesi olarak devam eden ve şu anda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde, Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı Başkanı olan Doç. Dr. Figen Uysal katıldı.

Ardından Edirne de Güneş Özel Matematik Eğitim Kurumu Kurucusu olan Batuhan Akçın konuk olduğu etkinliğin son konuğu da Uğur Okulları, Final Eğitim Kurumları ve Boğaziçi Akademi’de öğretmenlik görevlerini sürdüren Elif Ceylan’dı.

Kariyer günü etkinliğinde konuk konuşmacılar, dinleyici öğrencilere kariyer yolculuklarında karşılaştıkları zorlukları nasıl atlattıklarından ve hayallerini hedeflerine nasıl dönüştürdüklerinden nasıl bahsettiler. Duygu dolu anların da yaşandığı bu güzel etkinlikte, Trakya Üniversitesi Matematik Topluluğu üyelerinin yanında çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu içerik 04.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 279 kez okundu.