Matematik Bölümü’nde “1. Kariyer Günü Etkinliği” Düzenlendi

Resim

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü ve Üniversitemiz Matematik Topluluğu tarafından 20 Mayıs 2022 tarihinde online olarak düzenlenen 1. Kariyer Günü’nde Talentra şirketinde İnsan Kaynakları Danışmanı olarak görev yapmakta olan Nilay Erdoğan Kömür konuk oldu.

İnsan Kaynakları alanında uluslararası tecrübeye sahip olan Nilay Erdoğan Kömür Türkçe ve İngilizce CV hazırlama, Linkedin’e CV yükleme konularında ayrıntılı bilgi verdi. Katılımcıları mülakat sınavlarında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında da değerli görüşleri ile aydınlatan Nilay Erdoğan Kömür, katılımcıların kendi CV’lerini hazırlamaları ve göndermeleri halinde her birini inceleyerek görüşlerini ileteceği sözünü de verdi.

Etkinlik Bölüm Başkanı Figen Öke’nin verdiği değerli bilgiler için Nilay Erdoğan Kömür’e teşekkür ettiği ve katılımcıları sahip oldukları donanımın farkında olarak usanmadan çalışmalarının gerektiğini vurgulayan konuşması ile tamamlandı.
Bu içerik 04.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 304 kez okundu.