Bölümümüz öğretim üyeleri, Kırklareli Üniversitesi'nce düzenlenen 10. Kariyer Günleri etkinliğine konuşmacı olarak katıldı

Bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Figen ÖKE ve Prof. Dr. Yasemin ÇENGELLENMİŞ Kırklareli Üniversitesi'nce düzenlenen bir etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde 15-19 Mart 2021 tarihleri arasında Microsoft Teams Programı üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenen 10. Kariyer günlerine Bölümümüz öğretim üyelerinden Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Figen ÖKE ve Prof. Dr. Yasemin ÇENGELLENMİŞ konuk olarak davet edildi.

16 Mart 2021 Salı günü saat 16:00 da KLÜ Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali ÇALIŞKAN’ın moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte öğretim üyelerimiz Matematik, Eğitim ve Kültür konusunda bilgi ve görüşlerini katılımcılarla paylaştılar.

Bu içerik 25.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1232 kez okundu.