1. Murat Anadolu Lisesi Kariyer Günlerine Bölüm Başkanımızın Katılımı

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Figen ÖKE 10-14 Nisan 2023 tarihleri arasında Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kariyer günlerine katıldı. Öğrencileri meslekler ve meslek eğitimi konularında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen kariyer günlerinde Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşan Prof. Dr. Figen ÖKE, öğrencilere Ulu Önder Atatürk’ün matematik sevgisini, matematiğin hayatımızdaki yerini ve önemini anlattıktan sonra matematik bölümü mezunlarının başvurabileceği iş alanlarını tanıttı.

Etkinliğe davet edilmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Prof. Dr. Figen ÖKE, gençlere yapmaya karar verdikleri kariyer yolunda daima çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak başarılar diledi.

ResimResimResim

Bu içerik 14.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 177 kez okundu.